Arculattervezés

Végigvezetjük cégét a logótervezéstől a teljes brand kialakításáig

Arculattervezés

Végigvezetjük cégét a logótervezéstől a teljes brand kialakításáig

Vállalkozások, cégek arculatának tervezése

Ma már az arculattervezés elengedhetetlen a vállalkozások / cégek marketing kommunikációjában. Mivel az emberek vizuális érzékelése egyre fejlettebb és személyenként különböző, már nem elég egy szimpla, többszörösen tördelt reklám szöveg, hogy meggyőzzük őket. Szükség van rá, hogy felhívjuk a figyelmünket és az információ átadásig fenntartsuk az érdeklődést.

Logótervezés

A logó az arculat alapja. Ez az elem önmagában bemutatja a cég arculatának legfőbb vonásait. A betűtípusokat, a stílust, az arculati színeket, szimbólumokat.  Egy jól megtervezett logó segítségével elérhetjük, hogy a cégre / vállalkozásra könnyedén és tisztán emlékezzenek a potenciális érdeklődők és ügyfelek. Ezen felül a modern logó kiválóan megkülönböztet és kiemel konkurenciától.

BBS Cinematographer logó
Loft & Vitage logó
Infobázis logó
Beauty Infinity Szépségstúdió Mosonmagyaróvár logó
InfoBázis arculat
IK ügyvédi iroda arculat
IAS Automatika arculat
Essenza Consulting arculat

Arculati elemek

Az arculattervezés nem csak a kézzelfogható elemek kialakítását foglalja magába (pl. névjegykártya, mappa), hanem olyan kézzel meg nem fogható elemekre is vonatkozik, mint a céges filozófia, az értékrend és a küldetés megfogalmazása és átadása. Az arculattervezés célja tehát az, hogy a kreatív grafikai tervezés során olyan ideális képet hozzunk létre a cégről / vállalkozásról, amely által könnyen beazonosítható és egyedi megjelenésű lesz. A vállalati arculat túlmutat egy jól megtervezett logón. Célunk, hogy a cég filozófiáját és értékrendjét a grafikai elemek segítségével tökéletesen átadjuk az embereknek. Az elkészült logót követően megtervezzük a nyomtatott arculati elemeket, mint pl. a levélpapírt, borítékot, céges mappát, stb.
Ezek az arculati elemek kiváló alapot nyújtanak a további marketingelemek (weboldal, katalógus, brosúra ,stb…) kialakításához.

Márkaépítés (Branding)

Minden modern vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy felépítse egyedi márkáját, ami által megnyerőbb és modernebb képet sugározhat az érdeklődők és a partnerek felé. A prémium minőségű termékeket, a kiváló szakértelmet meg kell mutatni az embereknek. Tudniuk kell, hogy a cég / vállalkozás milyen értékeket képvisel. Ezeket az értékeket pedig a céges megjelenéssel tudjuk leginkább prezentálni.

Mi kialakítjuk márkája egyedi stílusát, az alapoktól egészen a kommunikációs elemekig, mint a weboldal, katalógus, vagy éppen az email aláírás. Segítségünkkel elérheti, hogy cége egységes megjelenéssel tartson kapcsolatot ügyfeleivel, akik ezáltal könnyebben megismerhetik a cég filozófiáját, értékrendjét, profizmusát és könnyebben elköteleződnek a cég felé.

Arculattervezés Mosonmagyaróváron

Legfrissebb munkáink

Tekintse meg portfóliónk legfrisebb elemeit és ismerje meg azt a stílust és minőséget melyet stúdiónk biztosíthat az Ön számára.

írjon nekünk!

Kérje ajánlatunkat

Írja meg egyedi elképzeléseit. Minden ügyfelünknek díjmentes, személyre szabott árajánlatot készítünk.

Ajánlatkérés arculattervezésre - Brand & Design

Hírlevél

Adatkezelési tájékoztató

Ügyfeleink véleménye

visszajelzések

"Kezdő vállalkozásként nehéz olyan weboldallal előrukkolni ami figyelemfelkeltő, érdekes és nem utolsó sorban esztétikus, lényegre törő. Mindamellett, hogy megvalósítottad az elképzelésünket, folyamatosan hasznos tanácsokkal láttál el minket a weboldalunk „felfuttatásával” kapcsolatban."

Tűzoltó Extra Kft.

"A Studiodelight honlapját a Berger FullDesignnak köszönhetjük. Az ő kezük munkáját dícséri a honlap egyszerűsége és egyedi, letisztult formája."

Studio Delight

"Kiváló és megbízható. Egy logó és névjegy kártya tervezéssel bíztam meg, miután egyeztettünk a dizájnnal kapcsolatban a végeredményen magam is meglepődtem."

BBS

 

Partnereink

Visszatérő ügyfeleink számos területről érkeztek. Erre a színes ügyfélkörre nagyon büszkék vagyunk.

BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign arculattervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logótervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens
BFDesign logó- és weboldal tervezés kliens

Kezdje velünk a fejlődést

Forduljon hozzánk bizalommal

BFDesign logo

Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink színvonalas, egyedi megjelenéssel érvényesülni tudjanak az internet és nyomtatott média világában.

Elérhetőségünk

Telefonszám:

+36(30) 489 8519

E-mail:

info@bfdesign.hu

Cím:

9200 Mosonmagyaróvár